Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu
winterbanden-kopen-BOL

Winterbanden kopen

Winterbanden kopen? Doe dit bij BOL Profielcentrum, waar uw veiligheid op de weg onze hoogste prioriteit is. Ontdek het belang van winterbanden en waarom ze niet alleen een must zijn tijdens de strenge wintermaanden, maar ook een verstandige keuze voor uw veiligheid, ongeacht het weer.

winterbanden-kopen

Waarom winterbanden kopen?

Winterbanden zijn meer dan een seizoensgebonden accessoire; ze vormen een essentieel onderdeel van uw auto, vooral wanneer de temperatuur daalt tot 7 graden boven nul. Ongeacht of de winter zijn intrede doet met sneeuwvlokken of niet, bieden winterbanden aanzienlijk meer grip op de weg. Deze banden zijn niet alleen van vitaal belang tijdens ijzige omstandigheden, maar ook bij regenachtig weer en op modderige wegen. Dit komt mede door de grotere profieldiepte van winterbanden. Een eenvoudige remproef bij 50 kilometer per uur spreekt boekdelen: op een besneeuwde weg is de remweg met winterbanden slechts 30 meter, terwijl dezelfde auto met zomerbanden maar liefst 60 meter nodig heeft. De keuze voor winterbanden is niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van veiligheid.

ONTDEK ONZE AUTOBANDEN

Koop uw winterbanden bij BOL profielcentrum.

Bij BOL Profielcentrum gaan we verder dan alleen het aanbieden van winterbanden; we bieden een complete ervaring gebaseerd op kwaliteit, expertise en klantgerichtheid - alles voor een optimale ervaring met winterbanden kopen.

BOL Profielcentrum biedt een breed scala aan winterbanden van topmerken, zorgvuldig geselecteerd om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Of het nu gaat om prestaties in de sneeuw, grip op nat wegdek of algemene veiligheid, wij hebben de perfecte band voor uw situatie.

Uit de winterbandentest 2023/2024 van de ANWB kwamen er een aantal merken als beste uit de test. Bij BOL Profielcentrum bieden wij de volgende premium winterbanden aan voor optimale prestaties op de weg:

Goodyear: De Goodyear UltraGrip Performance staat bekend om zijn uitstekende prestaties onder verschillende omstandigheden. Het biedt nauwkeurig sturen en stabiliteit, zowel op droog als nat wegdek. Met deze band kunt u rekenen op veiligheid en grip, ongeacht de winterse uitdagingen.

Michelin: De Michelin Alpin 6 is ontworpen voor een optimale balans op alle testonderdelen. Het biedt niet alleen uitstekende prestaties op droge wegen, maar excelleert ook op nat wegdek en sneeuw. Michelin staat bekend om duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat resulteert in een lange levensduur.

Dunlop: Net als de eerder genoemde premium merken, excelleert de Dunlop Winter Sport 5 in een breed scala van tests, waarbij het alle essentiële aspecten van een winterband moeiteloos beheerst. Het biedt niet alleen optimale prestaties bij het remmen, sturen en accelereren, maar ook een duurzaamheid die zich vertaalt naar een langere levensduur.

KOOP HIER UW WINTERBANDEN
profieldiepte-winterbanden