Geen producten in winkelwagen Shop nu
Je hebt nog geen items in je offerte aanvraag formulier Shop nu
Zomerbanden kopen

Zomerbanden kopen

Zomerbanden kopen? Doe dit bij BOL Profielcentrum, waar uw rijcomfort en prestaties onze hoogste prioriteit zijn. Ontdek het voordeel van zomerbanden en waarom ze niet alleen een must zijn tijdens de warme zomermaanden, maar ook een slimme keuze voor uw brandstofverbruik, ongeacht het wegdek.

Autobanden kopen BOL

Waarom zomerbanden kopen?

Bij BOL Profielcentrum kunt u niet alleen een uitgebreid assortiment autobanden kopen; we bieden ook professionele service gebaseerd op kwaliteit, expertise en klantgerichtheid, en dus ook voor de montage van uw zomerbanden.
Zomerbanden vormen een essentieel onderdeel van uw auto, vooral wanneer de temperaturen stijgen en de zomermaanden aanbreken. Deze banden zijn niet alleen geschikt voor hete asfaltwegen, maar bieden ook uitstekende prestaties op vochtig wegdek. Het unieke profiel van zomerbanden zorgt voor maximaal contact met het wegdek, wat essentieel is voor grip en veiligheid.
In tegenstelling tot all-season- of winterbanden hebben zomerbanden meestal een laag profiel met smalle en ondiepe radiale groeven. Deze groeven zijn ontworpen om regenwater efficiënt af te voeren, waardoor het risico op aquaplaning en slippen wordt verminderd. Hierdoor behoudt u meer controle over uw voertuig, zelfs bij natte omstandigheden.
De speciale rubbersamenstelling van zomerbanden zorgt voor een uitstekende grip op droog wegdek. Naarmate de banden slijten, wordt de grip nog verder verbeterd, waardoor uw rijervaring op droge wegen steeds comfortabeler wordt. Bovendien zorgt het lage geluidsniveau van zomerbanden voor een rustige en comfortabele rit.

ONS ASSORTIMENT ONTDEKKEN

Koop uw zomerbanden bij BOL Profielcentrum.

Bij ons vindt u zomerbanden van topmerken, zorgvuldig geselecteerd om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar optimale prestaties in droge omstandigheden, grip op nat wegdek of algemene veiligheid, wij hebben de perfecte zomerband voor uw situatie.

Uit de ANWB Zomerbandentest 2023 zijn een aantal merken als beste naar voren gekomen. Bij BOL Profielcentrum bieden wij premium zomerbanden aan die garant staan voor optimale prestaties op de weg:

Goodyear: De Goodyear EfficientGrip Performance 2 biedt uitstekende grip op zowel droge als natte wegen. Het staat bekend om zijn nauwkeurige stuurrespons en stabiliteit, wat resulteert in een veilige rijervaring onder verschillende omstandigheden.

Michelin: De Michelin Primacy 4+ is ontworpen voor een optimale balans tussen grip, duurzaamheid en rijcomfort. Met uitstekende prestaties op nat wegdek en een lange levensduur, is dit een betrouwbare keuze voor zomerbanden.

Continental: De Continental PremiumContact 6 staat bekend om zijn uitzonderlijke grip en remprestaties op nat wegdek. Met een korte remweg en optimale handling biedt deze band maximale veiligheid, zelfs bij uitdagende weersomstandigheden.

UW ZOMERBANDEN KOPEN
Zomerbanden kopen BOL

Ontdek ons assortiment zomerbanden.

Geen producten binnen deze categorie
Terug